Ervaringen

Op reis
Het begon met een oproepje na de yoga om proefpersoon te willen zijn bij Marleen voor haar studie. Wat voor mij begon zonder richting ontwikkelde zich al snel als een route, een tocht. Marleen nam mij mee op reis, mijn reis. Hoewel ik geen idee had van een tocht, werd gedurende onze gesprekken toch iets van een pad zichtbaar. Door middel van fijne gesprekken en creatieve sessies, (we hebben o.a. getekend, gewandeld, muziek geluisterd) heb ik overtollige last van me afgeschud en ben lichter met de rest van mijn route doorgegaan. Een route die mij nu helderder voor de geest staat, dan voor ik eraan begon. Marleen was voor mij een reisleidster die mij in etappes op pad heeft gestuurd en na elke etappe vroeg hoe het was en of ik weer verder wilde. Het was een avontuur dat ik niet had willen missen.
De gesprekken met Marleen waren ook de aanzet tot dit gedicht:
Tocht

Elke reis heeft een planning
Grondig of op gevoel
De mitsen en de maren
Het gepieker en gewoel

Elke tocht kent gewenning
Aan de lasten van de ziel
Aan het eelt en de blaren
En de keren dat je viel

Elk vertrekken heeft zijn kruis
Zijn gevaren en de pech
Het verlangen naar een thuis
Het alleen zijn onderweg

Aan elke route hangt een prijs
Die je bereid bent te betalen
Het kleurt jouw leegte met verhalen
En maakt je zo oneindig wijs.

Bert

Irene, Hengelo
Door Marleen haar vriendelijke, warme persoonlijkheid weet ze je meteen op je gemak te stellen… Marleen laat je goed uitpraten en door haar manier van vragen stellen zet ze je aan het denken.. En laat je op deze manier je valkuilen e.d. zien… Ze geeft je handvatten waar je wat mee kan… Uiteindelijk moet je het zelf doen. Maar door Marleen heb ik zoveel over mijzelf geleerd.. Open, eerlijk, humor, je in je waarde laten, veel kennis, eerlijk, lief… dat is Marleen ten voeten uit.

Ervaring talentenspel

De eerste keer dat je Marleen ziet weet je, dat zit goed, daar voel ik me totaal bij op mijn gemak en kan ik totaal mezelf zijn. Dit is cruciaal wil je het optimale bereiken. Het is alleen al fijn om met haar te praten, ze heeft geen oordeel en je merkt al gelijk dat ze echt een mensenmens is. Je merkt aan alles dat ze echt oprecht in je geïnteresseerd is en dat dat alleen haar al voldoening geeft om te merken dat je een transformatie, groei doormaakt. Met het Talentenspel kom je erachter wat jouw 12 Talenten zijn en wat die Talenten voor jou kunnen betekenen. Voor mij was het een hele openbaring, heel grootst. Het moet nog steeds neerdalen. Marleen neemt de tijd voor je, als er op het moment dat je bij haar iets anders speelt dan gaat ze daar dieper op in. Ze is heel breed geïnteresseerd en onderlegd en heeft meestal wel tips van websites of boeken die je als ondersteuning zou kunnen gaan lezen. Momenteel zit ik zelf in de transformatiefase, ik ben bezig om mijn Talenten te benutten. Ik zou zeker Marleen in nabije toekomst nogmaals benaderen om mij te helpen als ik vastloop of gewoon met haar wil praten. Het fijne is dit kan ook allemaal. Ik kan het iedereen aanraden. De beste investering is in jezelf.

Kim, Rijssen

Ervaring talentenspel

De opbouw van het Talentenspel zit goed in elkaar. Na elke sessie leek het mooier te worden en werd ik steeds nieuwsgieriger. Ik vond het heel waardevol om telkens een verslag te schrijven, waardoor je het als het ware nogmaals beleeft. Het aanspreken van het on(der)bewuste in de associaties en imaginaties, de boom en de levensmissie hebben mij veel inzichten gebracht. Prachtig vind ik dat alles klopt! Het was/is voor mij een diepe spirituele ervaring. Ik ben heel dankbaar dat ik het spel mocht spelen. Ik ben een zeer tevreden koningin. Belangrijk inzicht voor mij is ook dat de levensmissie er altijd al is geweest, uniek is en dat die niet gevormd wordt door ervaringen in het leven.

Het Talentenspel en jij, Marleen lijken bij elkaar te horen. We kennen elkaar al heel wat jaren en ik ervaar dat dit spel bij jou past als een op maat gemaakte jas! Jouw intuïtie, aanvoelen en de vaardigheden, inzichten die je in jouw opleiding hebt verworven, komen prachtig samen in het Talentenspel.
Tijdens het spel schep je een veilige omgeving, observeert en voelt, stelt zonder oordeel vragen die helpend zijn. Ook verwoord je wat jij ervaart, voelt, weet en checkt of het klopt op een respectvolle manier. Ik vond het heel prettig dat je de tijd nam. Dankjewel voor dit waardevolle cadeau.

Inge, Hengelo