Marleen Vulic – psychosociale hulpverlening Almelo

Ik ben Marleen Vulic. Ik ben getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen. Ik ben werkzaam in de gezondheidszorg. In november 2016 ben ik afgestudeerd aan de Academie Integrale Menswetenschappen-SPSO. Ik ben opgeleid tot psychosociaal hulpverlener en kunstzinnig counselor.
Vanuit een verlangen naar zingeving ben ik op mijn 48-ste jaar op zoek gegaan naar mijn passie. Ik had voortdurend het gevoel ‘iets’ te missen. Door mijn drukke leven was ik mijzelf een beetje kwijt geraakt. Ik ging op reis en ontdekte dat het de verbinding met mijzelf, mijn ziel was die ik miste.

Gedurende de reis ontdekte ik steeds meer dat ik nogal vast zat aan mijn overtuigingen en gedachten. Ik leefde voornamelijk vanuit mijn gedachten en mijn hoofd. Vanuit een diep verlangen te willen leven vanuit mijn hart en te voelen wie ik ben zonder de gedachten en aannames die ik over mijzelf had, stuitte ik als eerste op het geloof. Opgegroeid met de normen en waarden uit een gereformeerde cultuur speelde de christelijke klassieke geloofsovertuiging en met name de beklemming hiervan een grote rol.
Door kennismaking met het esoterisch christendom heb ik ervaren dat zelfkennis, gnosis, leidt naar bevrijding en acceptatie. Door ervaren en beleven leerde ik over mijzelf. Ik vond de weg naar mijn ziel terug.

Mijn passie is mensen te begeleiden op hun weg van hun hoofd naar hun hart, de weg naar hun ziel.

 

Mijn visie: leven vanuit mijn hart is vertrouwen op mijn innerlijke kompas. Dit maakt vrij, blij, mild, compassievol en werkt verbindend.

Mijn missie: door met jou op reis te gaan wil ik jou inspireren, enthousiasmeren en een stukje begeleiden op jouw harts-tocht, jouw innerlijke ontdekkingsreis. Ik wil je ontmoeten en op weg gaan, je ondersteunen in ont-moeten en ont-dekken, waardoor jij vervolgens zelf kunt ontdekken wie je ten diepste bent en waarin jouw hartstocht, jouw passie ligt.